مدیر منطقه ۱ شهرداری کرج از اجرای عملیات لوله‌گذاری، جدول‌گذاری و آسفالت‌ریزی در خیابان چالوس با هدف ارتقای زیرساخت‌های شهری و بهبود تردد شهروندان خبر داد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

به گزارش پایگاه خبری مدیریت شهری کرج، غلامرضا رضوانی با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای پاسخگویی به مطالبات شهروندان و ارتقای کیفیت معابر، پس از اجرای عملیات لوله‌گذاری در خیابان چالوس، عملیات جدول‌گذاری نیز در این مسیر انجام شد و در ادامه، ۱۲۰ تن آسفالت برای روکش این معبر پخش و اجرا شد.

وی افزود: این عملیات عمرانی در حدفاصل خیابان شیخ احمد کافی تا خیابان قزلباش با هدف هدایت آب‌های سطحی، حفظ شرایط زیست‌محیطی، افزایش ایمنی و تسهیل عبور و مرور شهروندان اجرا شده و هم‌اکنون آماده بهره‌برداری است.

رضوانی تأکید کرد: اجرای پروژه‌های عمرانی در سطح منطقه یک با رویکرد توسعه زیرساخت‌های شهری و افزایش رضایتمندی شهروندان با جدیت ادامه خواهد داشت.

اجرای عملیات لوله‌گذاری، جدول‌گذاری و آسفالت‌ریزی در خیابان چالوس

منبع: پایگاه خبری شهرداری کرج

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.