رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج از انجام ۳۴۲ مأموریت امدادی و اطفایی طی هفته گذشته و نجات ۱۶۴ شهروند در جریان این عملیات‌ها خبر داد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

جابر خوشگرد در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری مدیریت شهری کرج اظهار کرد: طی هفته گذشته ۸۴ مورد حریق و ۲۵۸ مورد حادثه در نقاط مختلف شهر به سامانه ۱۲۵ اعلام شد و نیروهای عملیاتی با حضور در محل، اقدامات لازم برای امدادرسانی، مهار حوادث و تأمین ایمنی شهروندان را انجام دادند.

وی افزود: در این مدت ۴۹۳ دستگاه خودروی عملیاتی در مأموریت‌های مختلف به‌کارگیری شد و نیروهای آتش‌نشانی یک‌هزار و ۲۵۵ نفرساعت فعالیت عملیاتی را به ثبت رساندند.

این مسئول درباره عملکرد سامانه ۱۲۵ عنوان کرد: طی هفته گذشته چهار هزار و ۵۰۱ تماس با این سامانه برقرار شد که پس از بررسی و ارزیابی، بخشی از تماس‌ها به اعزام تیم‌های عملیاتی و حضور آتش‌نشانان در محل حوادث منجر شد.

خوشگرد ادامه داد: نیروهای سازمان در کنار عملیات‌ امدادی و اطفایی، در ۴۲ مورد استقرار ایمنی و پوشش پیشگیرانه برنامه‌ها و مراسم مختلف نیز حضور داشتند تا از بروز حوادث احتمالی پیشگیری و ایمنی این برنامه‌ها تأمین شود.

وی با اشاره به نتایج عملیات‌های انجام‌شده گفت: در مجموع حوادث هفته گذشته، ۱۶۴ شهروند که در موقعیت‌های خطرناک گرفتار شده بودند، با تلاش نیروهای عملیاتی نجات یافتند و ۳۴ مصدوم نیز پس از دریافت اقدامات اولیه امدادی برای ادامه درمان به مراکز درمانی منتقل شدند.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج در پایان با تأکید بر اهمیت رعایت اصول ایمنی خاطرنشان کرد: بخش قابل توجهی از حوادث، با رعایت نکات ساده ایمنی قابل پیشگیری است و شهروندان در صورت مشاهده هرگونه حادثه یا شرایط اضطراری می‌توانند با سامانه ۱۲۵ سازمان آتش‌نشانی تماس بگیرند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی شهرداری کرج

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.