پ
پ


از کلاس های سوادآموزی طرح نروژی مرکز مهر البرز با حضور دکتر عبدی معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی و دکتر بروجی مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی، دکتر قبادیان رئیس دانشگاه فرهنگیان استان البرز، حسینی معاون آموزش ابتدایی ، عسگرپور معاون سوادآموزی استان از کلاس های سوادآموزی مرکز مهر بازدید به عمل آمد.

" علیرضا عبدی " رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در بازدید از کلاس های طرح نروژی در مرکز مهر ویژه کودکان کار و خیابان عنوان کرد: امام راحل علم آموزی را عبادت و از حوائج ضروری و اولیه زندگی افراد می شمارند و محدودیتی برای سن و زمان یادگیری متصور نبودند.
علیرضا عبدی بیسوادی را از آسیب های مهم اجتماعی دانست و افزود:علم آموزی و حمایت های تحصیلی و آموزشی رابطه مستقیم در جهت کاهش آسیب های اجتماعی دارد.
وی تاکید کرد بنا بر منویات مقام معظم رهبری آموزش و حمایت های تحصیلی برای تمامی افراد ساکن در جمهوری اسلامی از اولویت های نظام است که در همین راستا دوره های مختلف سوادآموزی برای اتباع طرح ریزی و اجرایی شده است.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در این بازدید با اهدا هدیه ای از زحمات آموزش دهندگان حاضر در این مرکز قدردانی کرد.
شایان ذکر است از ۶ آموزش دهنده فعال در این مرکز ۳ نفر از دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان هستند که وظیفه آموزش را عهده دار هستند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.