پ
پ

رئیس شورای اسلامی گفت: عملکرد شورای دوره ششم به ویژه مسئولیت هیئت رئیسه در وحدت و کارآمدی است، تمام تلاشم را خواهم کرد تا بر اساس تکالیف و مصالح مدیریت شهری ، سال سوم را به فضل الهی آغاز کنم.

در ابتدای یکصدو بیست و هفتمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر کرج که با حضور اعضا شورای شهر، شهردار، مشاوران ، مدیران شهری و اصحاب رسانه برگزار شد ضمن تبریک ۱۷ مرداد ماه روز خبرنگار اظهارداشت: رسانه‏‌ها با صداقت و امانتداری می‌توانند مردم را هدایت و اعتماد آنها را در پروژه‌های مدیریت شهری جلب کنند.
اذعان کرد: براساس تکالیف و مصالح مدیریت شهری سال سوم را به فضل الهی و رخصت از اعضای محترم شورا و بزرگتران دلسوز شهر آغاز می کنم.
محمدی با بیان‌اینکه تجربه دو سال همکاری اعضای شورای اسلامی شهر و مدیریت شهری، ما را ناگزیر مجاب به عقلانیت و تعامل بیشتر می نماید، افزود: فارغ از مصادیق آرا اعضای شورای شهر در انتخابات هیات رییسه، هر ۱۳ نفر عضو محترم شورای شهر به یک اندازه در تکالیف مسئول و در امور موثر خواهند بود.
محمدی بیان کرد: آبروی شورای دوره ششم به ویژه مسئولیت هیئت رئیسه در وحدت و کارآمدی است و اینجانب بعنوان منتخب اعضای شورای شهر به عنوان رئیس شورا برای تحقق این اولوبت مهم
تلاش خواهم کرد.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر