پ
پ

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان البرز با اشاره به نقش مدیریتی مردم در امور خیریه استان گفت : مدیریت ۷۵ درصد موقوفه ای البرز در زمان حاضر برعهده واقفان است.

حجت الاسلام والمسلمین «علی دشتکی» در همایش وقف و رسانه که در آخرین روز از هفته وقف در سالن اجتماعات آستان مقدس امامزاده طاهر (ع) مهرشهر کرج برگزار شد، افزود: از کارکردها و کاربری‌های وقف در حوزه‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی و سیاسی که تأثیرات مستقیم و مهمی در سطح جامعه دارد، می‌توان در ایجاد تمدن نوین اسلامی بهره برد.

وی اظهار کرد: یکی از مهمترین ارکان رسیدن به تمدن نوین اسلامی تربیت فرزندان صالح در زیر سایه مکتب اسلام توسط خانواده ها خانواده ومشارکت در امور خیریه است .

دشتکی گفت: خروجی این تربیت اسلامی را در دوران انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و پس از آن شاهد هستیم ضمن آنکه برای شکل گیری تمدن نوین اسلامی ابتدا بایستی نظام اسلامی شکل گیرد که هنوز به معنای واقعی تشکیل نشده و قدم بعدی جامعه اسلامی است، جامعه ای که فرد در آن منافع عمومی را بر منافع خود ترجیح می دهد.
وی افزود: اگر درصدد تشکیل جامعه اسلامی هستیم باید بررسی کرد که چه چیزی مبانی و پایه های این جامعه را محکم می کند که یکی از این موارد وقف است زیرا وقف یعنی از خود گذشتن و منافع دیگران را به منافع خود ترجیح دادن که همان منصه ایثار است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان البرز با بیان اینکه وقف در برگیرنده تمام موضوعات در یک جامعه است، اظهار کرد: در جامعه ای که اموال عمومی بیشتر باشد رفاه عمومی بیشتر است که یک قاعده اقتصادی است و هر دستگاه دولتی متولی اموال عمومی بشود یک روزی از دستش می رود ولی با وقف این اموال از بین نمی رود و حبس العین می شود.
وی گفت: اگر وقف در جامعه به خوبی ساری و جاری شود یکی از دستاوردهای آن سلامت اجتماعی و رفع مشکلاتی همچون فقر و توسعه اشتغال و ازدواج است.
دشتکی افزود: وقف احساس و صدقه ای است که واقف از آثار و پاداش معنوی آن تا آخر الزمان بهره مند می شود و اهمیت و جایگاه وقف به حدی است که در قرآن کریم آیات متعددی به آن پرداخته است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان البرز یکی از رسالت های اصحاب رسانه را ترویج فرهنگ وقف دانست و گفت: بایستی جامعه را به سوی امر مقدس وقف سوق دهیم که در این میان اصحاب رسانه موثر هستن.
در استان البرز حدود یک هزارو۷۰۰ موقوفه، بیش از ۱۲ هزار رقبه و حدود ۱۰۰ امامزاده وجود دارد.
در آخرین روز از هفته وقف که به نام وقف و رسانه نامگذاری شده، آیین غبارروبی و عطرافشانی آستان مقدس امامزاده طاهر (ع) مهرشهر و گلزار شهدای آرمیده در این آستان مقدس با حضور مسوولان روابط عمومی های ادارات کل استان البرز و اصحاب رسانه برگزار شد.

منبع ایرنا برچسب ها: مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان البرز با اشاره به نقش مدیریتی مردم در امور خیریه استان گفت : مدیریت ۷۵ درصد موقوفه ای البرز در زمان حاضر برعهده واقفان است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان البرز با اشاره به نقش مدیریتی مردم در امور خیریه استان گفت

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.