پ
پ

معاون راهداری اداره‌ کل راهداری استان البرز گفت: همزمان با بارش برف در این استان یک هزار و ۴۲۰ کیلومتر باند از راه‌های البرز برف‌روبی شد.

حمید پرورشی، اظهار کرد: در پی هشدار اعلام شده از سوی سازمان هواشناسی درخصوص بارش برف و باران در سطح استان البرز، راهداران در تمامی راهدارخانه‌ها به حالت آماده‌باش کامل در آمدند.

وی افزود: ضمن آماده‌باش ۲۰۰ نفر راننده و راهدار و تجهیز ۱۴۶ دستگاه انواع ماشین‌آلات برای برفروبی راه‌ها، از سه روز گذشته در محورهای مواصلاتی استان شاهد بارش برف بودیم که برای بازنگه داشتن راه‌ها ۳۸ اکیپ راهداری شامل راننده و راهدار مشغول برفروبی و نمکپاشی شدند تا تردد ایمن در محورهای مواصلاتی برقرار شود.
این مسئول بیان کرد: حاصل تلاش بی‌وقفه راهداران برفروبی یک هزارو ۴۲۰ کیلومتر باند از جاده‌های استان بود که در این راستا ۷۲۰ تن مخلوط ماسه و نمک برای برفروبی و جلوگیری از یخزدگی سطح جاده مورد استفاده قرار گرفت.
پرورشی در ادامه با اشاره به وضعیت راه‌های البرز اظهار کرد: در حال حاضر تردد در تمامی محورهای مواصلاتی استان به صورت عادی در جریان بوده و ترافیکی گزارش نشده و تنها محور جدید هشتگرد به طالقان به علت کاهش دید رانندگان و بارش برف و کولاک تا اطلاع ثانوی مسدود است.
این مسئول تاکید کرد: باتوجه به بارش‌ها، از مردم درخواست می‌شود در هنگام تردد از محورهای کوهستانی حتما زنجیر چرخ به همراه داشته باشند و قبل از سفر برای اطلاع از وضعیت راه‌ها با شماره ۱۴۱ تماس بگیرند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.