هویج منبع غنی از بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل شده و برای بهبود بینایی وسلامت چشم مفید است. همچنین این ماده مغذی در افزایش ایمنی بدن تأثیر زیادی دارد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه همشهری، هویج منبع غنی از بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل […]
هل از گذشتههای دور در آیورودا، پزشکی چینی و پزشکی یونانی به عنوان درمانی برای اختلالات گوارشی مورد استفاده بوده است. به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری آنلاین، هل از گذشتههای دور در آیورودا، پزشکی چینی و پزشکی یونانی به عنوان درمانی برای اختلالات گوارشی مورد استفاده بوده است. عصاره متانولی گرفته شده […]
متخصصان تغذیه بر این باورند که تغذیه مناسب میتواند نقش کلیدی در پیشگیری از پوکی استخوان ایفا کند. زنان بهویژه در سنین بالاتر، بهدلیل کاهش سطح هورمونها، سه برابر بیشتر از مردان در معرض ابتلا به این بیماری هستند. به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،دکتر ابراهیم مهدوی، متخصص تغذیه، به اهمیت دریافت مواد […]
فلفل دلمهای سرشار از ویتامین C و ویتامین A است. به گزارش سلامت نیوز به نقل از خبرآنلاین، فلفل دلمهای، جزو سبزیجات پرفایده است که میتوان آن را به صورت پخته یا خام مصرف کرد. فلفل دلمهای سرشار از ویتامین C و ویتامین A است که آنتیاکسیدانهای طبیعی هستند. همچنین دارای فیبر و آب بالایی […]
چای دومین نوشیدنی پرطرفدار جهان پس از آب است و طبق آمار اداره سرشماری ایالات متحده، حدود ۸۰ درصد از خانواده های آمریکایی این نوشیدنی را مصرف میکنند که ۸۴درصد سهم چای سیاه و تنها ۱۵درصد سهم چای سبز است. ولی هنوز سوال اساسی اینجاست که کدام یکی از این نوع چای مفیدتر است. به […]
روغن بادام به طور گسترده در محصولات مراقبت از پوست و مو استفاده شده است. علاوه بر این، استفاده موضعی از روغن بادام میتواند بافت پوست و مو را بهبود بخشد و همچنین به دلیل خواص ضد پیری آن شناخته شده است. روغن بادام علاوه بر فوایدی که برای پوست و مو دارد، میتواند بهعنوان […]
خوردن خیار میتواند منبع خوب آب برای بدن باشد، چراکه با وجودی که یک فرد بزرگسال متوسط به حدود ۳ لیتر (۱۲ فنجان) آب در روز نیاز دارد، حدود یک چهارم از این آب از غذاها منشأ میگیرد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه شرق،خوردن خیار با رساندن مایعات کافی به بدن میتواند […]
محمد نوروزی، رئیس انجمن تغذیه بالینی ایران اعلام کرده که همهگیری چاقی و عوارض ناشی از آن در کشور با سرعت افزایش ۶درصدی در سال نگرانکننده است و با تداوم این روند ایران تا سال ۱۴۱۴ نهمین کشور دارای افراد چاق در جهان خواهد شد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه همشهری، هر […]
تحقیقات جدید نشان میدهند که مصرف روزانه گردو میتواند به کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر کمک کند. این ماده غذایی مغذی با خواص آنتیاکسیدانی و محتوای بالای امگا ۳، میتواند به تقویت مکانیسمهای دفاعی بدن در برابر این بیماری زوال عقل کمک کند. به گزارش سلامت نیوز،بیماری آلزایمر، یکی از شایعترین بیماریهای عصبی، به […]
اگر به قهوه صبحگاهی خود دارچین اضافه کنیم طعم آن دو چندان میشود. این ترکیب نه تنها هوشیارتان میکند، بلکه را در طول روز شمارا پرانرژی نگه میدارد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری آنلاین، اگر به قهوه صبحگاهی خود دارچین اضافه کنیم طعم آن دو چندان میشود. این ترکیب نه تنها هوشیارتان […]