در حالی که درمانها و روشهای موضعی بخشی ضروری از جوان ماندن پوست هستند، تغذیه نیز نقشی اساسی در حفظ جوانی پوست دارد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از فرارو از تایمز اینترتینمنت، غذاهایی مانند انواع توتها، آووکادو، سبزیجات برگ سبز، آجیل، دانهها، ماهیهای چرب و چای سبز سرشار از آنتی اکسیدان ها، ویتامینها […]
به مناسبت روز جهانی غذا، متخصص داروسازی سنتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، دکتر محبوبه رئیسزاده، بر اهمیت رعایت اصول تغذیه سالم بر اساس طب ایرانی تأکید کرد و به ارائه نکات کلیدی برای حفظ سلامت بدن پرداخت. به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،در روز جهانی غذا، دکتر محبوبه رئیسزاده، متخصص داروسازی سنتی از […]
بسیاری از مردم ترجیح میدهند به جای شکر سفید از شکر قهوهای استفاده کنند زیرا این شکر طبیعیتر است. اما نظر متخصصان چیست؟ به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه شرق،عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار کرد: عدم حذف ملاس در تولید شکر قهوهای باعث میشود محصول نهایی حاوی پلی فنولها، آنتیاکسیدانها […]
بر اساس آمارهای جدید، ۷۲ درصد از زنان ایرانی دچار چاقی و اضافه وزن هستند. رییس اداره سلامت میانسالان و مادران وزارت بهداشت با تأکید بر اهمیت سلامت زنان، دو عامل کلیدی برای بهبود کیفیت زندگی را تغذیه مناسب و فعالیت بدنی کافی معرفی کرد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،در جدیدترین گزارشها، […]
ایمی گلداسمیت، متخصص تغذیه و موسس موسسه Kindred Nutrition میگوید: شیر یک پروتئین با ارزش بیولوژیکی بالا است، به این معنی که حاوی تمام آمینو اسیدهای ضروری برای رشد، نگهداری و سلامتی مطلوب است. به گزارش سلامت نیوز به نقل از اطلاعات آنلاین، شیر حیوانات برای هزاران سال یک بخش اساسی از رژیم غذایی انسان […]
اسموتی های زیر به دلیل ترکیبی از فیبر، مواد مغذی و هیدراتاسیون، یک درمان خانگی موثر برای یبوست هستند. محتوای فیبر موجود در میوهها، سبزیجات و دانهها به حجیم شدن مدفوع کمک میکند و دفع آن را آسانتر میکند. علاوه بر این، مواد مغذی و الکترولیت های موجود در دستور العمل های اسموتی برای درمان […]
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با تأکید بر حق دسترسی عادلانه به غذای سالم، نقش حیاتی تغذیه در پیشگیری از بیماریها و بهبود کیفیت زندگی را تشریح کرد و خواستار توجه ویژه به چالشهای جهانی مرتبط با گرسنگی شد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،دکتر عبدالعظیم بهفر، مدیرکل فرآوردههای […]
پنجمین همایش بینالمللی تغذیه بالینی در ایران، با تأکید بر افزایش نگرانکننده چاقی و عوارض آن در کشور، به بررسی جدیدترین دستاوردهای علمی در حوزه تغذیه پرداخت. رئیس انجمن تغذیه بالینی ایران نسبت به وضعیت بحرانی چاقی و جایگاه رو به افول ایران در این زمینه هشدار داد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از […]
روز جهانی غذا، ۱۶ اکتبر، فرصتی است برای بررسی وضعیت امنیت غذایی در جهان و به ویژه در ایران. با تأمین ۸۵ درصد از نیازهای غذایی کشور، ایران در مسیر خودکفایی گام برداشته، اما چالشها و مشکلاتی همچنان وجود دارد که باید به آنها توجه شود. به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،در تاریخ […]
تحقیقات جدید نشان میدهند که قهوه میتواند تأثیرات متضادی بر سلامت قلب داشته باشد. در حالی که مصرف متوسط آن ممکن است مفید باشد، مصرف زیاد قهوه میتواند خطر بیماریهای قلبی را افزایش دهد. به گزارش سلامت نیوز ،فرهاد طالبیان در گزارشی به بررسی تأثیر قهوه بر سلامت قلب پرداخته است. یک مطالعه بزرگ در […]