جویدن غذا اولین مرحله تجزیه پروتئین است. از دهان، پروتئین وارد معده، روده کوچک و جریان خون میشود. به این ترتیب با مصرف برخی مواد غذایی میتوانید پروتئین بیشتری را جذب کنید. به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری آنلاین، جویدن غذا اولین مرحله تجزیه پروتئین است. از دهان، پروتئین وارد معده، روده کوچک […]
یک متخصص تغذیه به اهمیت تغذیه مناسب در پیشگیری از یبوست تأکید کرده و باور نادرست درباره مصرف آب تنها هنگام احساس تشنگی را به چالش کشیده است. به گزارش سلامت نیوز به نقل ازمهر، دکتر مجید حاجی فرجی، عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی، بیان کرد که یبوست یکی از مشکلات شایع در جوامع امروزی […]
منیزیم یکی از مواد معدنی ضروری بدن است که نقش مهمی در تولید انرژی و آرامش اعصاب دارد. این ماده حیاتی در بسیاری از خوراکیهای روزمره مانند اسفناج، بادام و شیر سویا یافت میشود. به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایندیپندنت، تحقیقات نشان میدهد که منیزیم میتواند به طور کلی تأثیر آرامبخش بر بدن […]
بر اساس مطالعات، افرادی که قهوه مینوشند، معمولاً علائم کمتری از افسردگی را تجربه میکنند. قهوه نهتنها میتواند خطر ابتلا به بیماریهای جدی مانند سرطان و سکته مغزی را کاهش دهد، بلکه ممکن است به بهبود عملکرد شناختی و کاهش احتمال ابتلا به بیماریهای آلزایمر و پارکینسون نیز کمک کند. قهوه، نوشیدنی محبوبی است که […]
آب پنیر دارای بسیاری از گروه مواد آلی، معدنی و ویتامینهای گروه ب است. این املاح برای سالمندان بسیار مفید است و برای همه افراد خواص درمانی منحصر به فرد دارد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از نمناک، آب پنیر یا ماست که در عربی ماء الجبن نامیده میشود در طب سنتی نیز جایگاه […]
حذف کامل لبنیات، اختلال در رشد کودکان و کوتاهی قد آنها را به دنبال دارد و در بزرگسالان هم منجر به بروز پوکی استخوان و دردهای استخوانی میشود. به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهریآنلاین قیمت کالاهای اساسی خانوار مثل لبنیات در سالهای اخیر بارها افزایش پیدا کرده و خیلی از خانوادهها را که […]
در دنیای مدرن، تغذیه صحیح به یکی از مهمترین عوامل برای حفظ سلامتی و افزایش طول عمر تبدیل شده است. متأسفانه، بسیاری از افراد به بیماریهای گوارشی مبتلا میشوند که از دردهای معده و روده گرفته تا بیماریهای جدیتری مانند سرطانهای گوارشی را شامل میشود. این مشکلات نهتنها کیفیت زندگی افراد را تحت تأثیر قرار […]
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، دکتر عبدالعظیم بهفر، بر اهمیت نظارت این سازمان بر فرآوردههای غذایی با منشا دامی و دریایی تأکید کرد و بیان نمود که این نهاد در تمامی مراحل تولید، بستهبندی، توزیع و مصرف این محصولات نقش حیاتی ایفا میکند. هدف این نظارت، اطمینان از سلامت و ایمنی […]
سیر، این گیاه معجزهآسا و پرکاربرد در آشپزخانههای ایرانی، نه تنها طعمدهندهای عالی است، بلکه دارای خواص بینظیری برای سلامتی نیز میباشد. از تقویت سیستم ایمنی گرفته تا کاهش خطر بیماریهای قلبی و حتی مقابله با سرطان، سیر میتواند به حفظ سلامتی شما کمک کند. به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،سیر، یکی از […]
کینوا سرشار از آنتیاکسیدانها و مواد معدنی مانند آهن و منیزیم است و به حفظ سلامت قلب و کنترل قند خون کمک میکند. در ادامه بیشتر درباره بهترین رسپی کینوا سخن میگوییم. انواع کینوا و خواص هر کدام کینوا دارای انواع مختلفی است که هر کدام ویژگیهای خاص خود را دارند. برای کسب اطلاعات بیشتر […]