Warning: Creating default object from empty value in /home/h165556/public_html/wp-content/plugins/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
خریداران جدیدترین پذیره‌ نویسی اوراق مرابحه عام دولت، بانک‌ها هستند | پایگاه خبری سمن البرز | اخبار استان البرز

به گزارش ایرنا از بازار سرمایه ایران (سنا)، محمد علی شیرازی در خصوص جدیدترین اطلاعیه مربوط به پذیره‌نویسی اوراق مرابحه عام دولت در فرابورس خاطرنشان کرد: فرابورس ایران بستری شفاف و قانونی برای عرضه انواع اوراق اعم از خصوصی و دولتی است.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

وی یادآور شد: با برنامه‌ریزی مسئولان بازار سرمایه و برای حمایت از سرمایه‌گذاران، جدیدترین پذیره‌نویسی اوراق مرابحه عام دولت در فرابورس مربوط به مشتریانی خارج از بازار سرمایه و به صورت توافقی است، در نتیجه عرضه این اوراق تاثیری بر معاملات بازار سهام نخواهد داشت.

منبع: ایرنا

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.