پ
پ

این روزها علاوه بر اینکه جای جای کرج برای استقبال از انتخابات مهیا می شود و شهر چهره انتخاباتی به خود می گیرد روستاها هم از این قافله جا نمانده اند و رفته رفته با نزدیک شدن به جشن های بهمن ماه با افراشتن طرح های مشارکتی در سراسر شهرها و روستاهای کرج، تنور انتخابات برای اسفندماه گرم می شود.

بدستور فرماندار ویژه شهرستان کرج و بمنظور تحقق فرمان استاندارمحترم تمامی مدیران، شهرداران،بخشداران و دهیاران در کنار روابط عمومی ها و رسانه ها تمامی ظرفیت های موجود را برای آماده سازی شهرها و روستاها به میدان آورده اند.
با وجود آنکه بارش برف زمستانی ارتفاعات روستایی کرج را سفید پوش ساخته است؛ اما جهادگران عرصه اطلاع رسانی سخت کوشانه شهرها را برای طلیعه فجر انقلاب اسلامی و انتخابات یازدهم اسفندماه مهیا می سازند.
شهر کرج به همت شهرداری ها و دستگاه های اجرایی بعنوان اولین شهر استان البرز آماده برگزاری رویدادهای مهم ملی شده است.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.