مشکلات محله «بوعلی» در منطقه هشت بررسی شد
با حضور اعتصامی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست
پ
پ

مشکلات محله «بوعلی» در منطقه هشت بررسی شد
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر از محله بوعلی بازید و در جریان مشکلات این منطقه قرار گرفت.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

سید مرتضی اعتصامی به همراه سرپرست منطقه هشت شهرداری کرج از محله بوعلی بازدید کرد و از نزدیک در مشکلات قرار گرفت.

مهدی رشیدی، سرپرست منطقه هشت شهرداری کرج با اشاره به اینکه اقدامات مدیریت شهری برای توسعه محله‌ها و پویایی شهر است، گفت: باکم کردن فاصله‌ها با مردم می‌توانیم اقدامات شایسته‌تری را برای شهر و شهروندان انجام دهیم.

وی عنوان کرد: در این بازدید مشکلات زمین‌های بلااستفاده محله بوعلی، پیاده‌روسازی و مشکلات نهرجوی آب روبروی مجتمع مهستان بررسی شد.

سرپرست منطقه هشت شهرداری کرج با بیان اینکه مزیت‌های بازدیدهای محله‌ای فراتر از رفع مشکلات این محلات است، گفت: علاوه بر رفع‌ورجوع معضلات نقاط مختلف شهر، در این بازدیدها می‌توان ظرفیت‌های محلات را به شکل دقیق‌تر مورد رصد و پایش قرارداد و با برنامه‌ریزی‌های اصولی، نقاط مختلف شهر را به سمت آبادانی و توسعه‌یافتگی رهنمون کرد.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.